edukacijsko savjetodavni centar optimum
rješenja za osobni i organizacijski razvoj
S.V. Čiče 7, HR-51000 Rijeka
T +385 (0)51 323 448, F 323 447
optimum@centaroptimum.hr

Edukacije i treninzi


Optimumovi predavači održali su veliki broj edukacija za poduzeća različitih veličina i iz različitih sektora, a kroz naše otvorene seminare prošlo je nekoliko stotina polaznika od Istre i Primorja pa sve do Makedonije. Uspješno surađujemo s raznim partnerima kao što su Narodno učilište iz Rijeke, Znanstveno tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, Hrvatska udruga poslodavaca (projekt PUMA), Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Rijeka i Pula.

Već niz godina surađujemo i s riječkim fakultetima tako da smo održali niz predavanja na radne teme studentima Ekonomskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Tehničkog fakulteta. Od prve smo generacije bili uključeni u Poslovnu školu za studente koju je organizirao HUP Rijeka i Primorsko Goranska Županija i nekoliko smo puta prema ocjenama studenata proglašeni za najbolje predavače Škole.

Naše edukacije uvijek su dobivale vrlo pozitivne povratne informacije. Predavači su ocjenjivani kao vrlo pristupačni, a teme kao provokativne i vrlo primjenjive.

Edukacije su dostupne u obliku otvorenih seminara, internih seminara i treninga te osobnog coachinga. 

Izaberite područje koje vam je potrebno i pronađite edukaciju koja vam treba: Popis termina otvorenih seminara pronađite u našoj rubrici Događanja
 

Vaše ime:*
E-mail:*
Telefon:
Poruka:
Prepišite sa slike:
*obavezna polja
 

Upit

Trebate pomoć ili dodatne informacije

Newsletter

Budite u toku i prijavite se na naš newsletter