edukacijsko savjetodavni centar optimum
rješenja za osobni i organizacijski razvoj
S.V. Čiče 7, HR-51000 Rijeka
T +385 (0)51 323 448, F 323 447
optimum@centaroptimum.hr

INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE

Ponekad je ono što nas muči previše intimno ili ugrožavajuće da bi to dijelili s grupom, osjećamo da to prvo moramo podijeliti sa stručnom osobom u koju imamo povjerenja i koja će toplo i ljudski, bez osuđivanja saslušati i razumjeti ono što nas muči. Već samo to može nam olakšati i pomoći da krenemo dalje, a ako nam netko i postavi pravo pitanje ili da objašnjenje zašto nam se događa to što nam se događa stvari nam postaju jasnije i prihvatljivije. Oni zaista dobri savjetnici dati će nam i sugestiju o mogućim drugačijim načinima reagiranja i izlaska iz situacije u kojoj smo se našli i pokazati izlaz kojeg nismo ni bili svjesni. 

U Optimumu možete pronaći sve ovo. Naši su savjetnici iskusni u radu s poslovnim ljudima, naročito na rukovodnim pozicija i dobro razumiju izazove današnjeg poslovnog svijeta. Osim toga znaju i kakve sve izazove donose razne ostale životne situacije i koliko se je ponekad teško nositi s onim što život stavlja pred nas. Zahvaljujući stalnoj i širokoj edukaciji i radu s ljudima prepoznali su neke bolje načine koji omogućavaju da oslabimo utjecaj onog što nas blokira i vuče nazad, a da ojačamo pozitivne snage u sebi. 

Usluga coachinga više je prilagođena poslovnom svijetu, direktorima koji žele razviti određene vještine i razriješiti određene izazove ili osigurati svojim ljudima individualni pristup kako bi riješili osobne poteškoće i mogli ponovno dati sve od sebe na radnom mjestu. 

Psihoterapija je individualno savjetovanje namijenjeno rješavanju osobnih, poslovnih, obiteljskih ili bilo kojih problema za privatne osobe, zaposlene ili ne. 

Upit

Trebate pomoć ili dodatne informacije

Newsletter

Budite u toku i prijavite se na naš newsletter