edukacijsko savjetodavni centar optimum
rješenja za osobni i organizacijski razvoj
S.V. Čiče 7, HR-51000 Rijeka
T +385 (0)51 323 448, F 323 447
optimum@centaroptimum.hr

Načini suradnje

Kroz višegodišnje iskustvo naučili smo da klijentima odgovara jedan od dva sljedeća modela. Proučite i odaberite što vam u ovom trenutku najbolje odgovara. Ili predložite nešto novo.
 

Paušalni paketi "To za nas radi Optimum"


Nakon više od deset godina rada znamo da klijenti vole raditi s onima koje poznaju i za koje znaju da će posao obaviti stručno i odgovorno. Na taj način štede vrijeme na traženje, pregovaranje i objašnjavanje istih stvari svakom konzultantu s kojim rade. 

Ako se odlučite s nama pokrenuti dugoročnu suradnju, za sve usluge koje su vezane za ljude sada će vam biti potreban samo jedan stručni partner kojeg poznajete i koji poznaje vas. Zapravo ste zaposlili stručnjaka na djelomično radno vrijeme samo što se ne morate brinuti za njegovu edukaciju, opremu, ured, godišnje, službeni auto... I suradnju možete prekinuti u bilo kojem trenutku ako vam više ne dodaje vrijednost ili vam se promijene prioriteti. Odlično, zar ne?
 
Kako bismo vam još više pojednostavili suradnju s nama, nudimo vam nekoliko paketa prilagođenih različitim potrebama i budžetima. Nakon što dogovorimo što bi sve trebalo raditi, koliki trošak vam je prihvatljiv na mjesečnoj bazi odabrat ćemo jedan paket koji tome najviše odgovara. Zatim ćemo zajednički odrediti prioritete i definirati plan rada prema kojem ćemo trošiti ugovorene dane. I umjesto da dogovaramo i pregovaramo svaku uslugu, gubimo vrijeme na ponude i sastanke, od tada razgovaramo samo o poslu koji treba obaviti dok ne dođe period za reviziju i ponovni dogovor.

Isprobano i vrlo praktično za obje strane! 
 

Ad - hoc model za povremene projekte


Niste još spremni za stalnu vezu? Nema problema, uobičajeni povremeni način rada na kratkim projektima bez obaveze i ugovora pojednostavili smo i prilagodili tako da uzima što manje vašeg vremena za pripremu, a daje ciljane i vidljive rezultate. Prema ovom modelu možemo vas savjetovati ili organizirati eduaciju iz područja prodaje, rukovođenja, upravljanja kadrovima ili marketinga.

Ako smo vas zaintrigirali, nazovite nas il pošaljite poruku i mi ćemo vas kontaktirati da dogovorimo sastanak i zajednički ispitamo što bi bilo najbolje za vas.

 
 
 

Upit

Trebate pomoć ili dodatne informacije

Newsletter

Budite u toku i prijavite se na naš newsletter