edukacijsko savjetodavni centar optimum
rješenja za osobni i organizacijski razvoj
S.V. Čiče 7, HR-51000 Rijeka
T +385 (0)51 323 448, F 323 447
optimum@centaroptimum.hr

O nama

Financije su komplicirane, tehnologija sve više, o informacijskoj tehnologiji da ne govorimo. Ali nešto što je za mnoge najveća misterija je zašto se ljudi ponašaju na određeni način i kako se na njih može utjecati. Udružiti vrlo različite pojedince u tim i voditi ih u istom smjeru da usklađeno ostvaruju svrhu poduzeća ogroman je izazov za svaki mendažment. No, dobra je vijest da, kao što ne morate biti financijski stručnjak ni poznavati detalje IT sustava, tako je dovoljno imati osnovno znanje iz psihologije da bi se donosilo prave odluke i uspješno funkcioniralo s ljudima. Ali pod uvjetom da imate pravu stručnu podršku. 

A kontakt s ljudima neizbježan je kroz cijelo poslovanje - od kupaca, suradnika, zaposlenika pa do toga da izađemo na kraj sa samim sobom. U Optimumu obožavamo učiti o ovim stvarima, raspravljati o njima i razvijati prilagođene usluge koje će omogućiti da svi kotačići u vašem poslovanju rade usklađeno i usmjereno prema istom cilju. Kroz godine suradnje s najrazličitijim poduzećima naučili smo jako puno o realnosti poslovanja malih i srednjih poduzeća na našem području. To znanje u kombinaciji sa znanjem o psihologiji omogućava nam da vam postanemo praktični i prilagodljivi suradnici koji će vas razumjeti, ali i omogućiti novo sagledavanje vaše situacije kroz pogled izvana i nova znanja.  

Mi smo tu da vam omogućimo da stvarno i stalno razumijete svoje kupce, osmislite za njih proizvode koji će ih oduševiti, isporučujete ih na najefikasniji mogući način tako što ćete inovativno optimizirati procese, pronaći i razvijati prave ljude i komunicirati sa svojim korisnicima. A uz sve to s vrata ćemo vam skinuti i sve dosadne, a pravno komplicirane poslove kadrovske administracije. 

Jednostavno, za sva pitanja vezana za ljude ne razbijajte glavu, nego pitajte stručnjake koji u tome uživaju. Uštedite vrijeme i izbjegnite pogreške, ne morate sve (znati) sami, držite se onoga u čemu ste najbolji, a nama prepustite ono za što smo mi specijalisti. Recite i vi kao mnogi naši klijenti: To za nas radi Optimum!

Pročitajte više o:

Upit

Trebate pomoć ili dodatne informacije

Newsletter

Budite u toku i prijavite se na naš newsletter